Cautare

7104 de rezultate pentru "accident rutier joi 7 octombrie" (2.63 secunde)
Costin de 26 de ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Dacia Logan avand o concentratie alcoolica de 1.10 mg/ l alcool pur in aerul expirat, provocand un accident rutier soldat cu pagube materiale.
In plus, agentii Serviciului Rutier au dat 218 amenzi in valoare totala de 61.040 de lei si au retinut 22 de permise de conducere, dintre care 17 soferilor care s-au urcat bauti la volan.
Asta se intampla deoarece Codul rutier prevede ca un punct-amenda reprezinta 10% din salariul minim pe economie. ... Asadar, in functie de clasele de sanctiuni prevazute in Codul rutier, soferii vor plati in continuare:
Ministrul de Externe Cristian Diaconescu a depus, joi, o coroana de flori, din partea MAE roman, la mormantul poetului Grigore Vieru si a vizitat Consulatul Romaniei la Chisinau. ... Grigore Vieru a murit in noaptea de sambata spre duminica, la varsta de 73 de ani, in urma unui accident rutier.
Recent, fiicele si sotul Ancai Petrescu i-au invinuit pe medicii de la spitalele de urgenta din Timisoara si Bucuresti, pentru moartea arhitectei, grav ranita intr-un accident rutier (a depasit neregulamentar, a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal cu un Logan).
Filiala judeteana Brasov a PSD va organiza, joi, o Conferinta Extraordinara Judeteana a partidului, in cadrul careia actuala conducere isi va prezenta mandatul, urmand a organiza, in aceeasi zi, alegeri pentru desemnarea noii conduceri.
In a doua sesiune de audieri care s-a desfasurat joi in Parlament au fost audiate alte 8 persoane, toate primind aviz negativ din partea comisiilor parlamentare.
Jiu si Petrolul Ploiesti sustin joi 8 august meciurile din mansa secunda a turului III preliminar al competitiei de fotbal Europa League, insa doar prima are sanse reale de calificare in play-off, dupa victoria reusita in deplasare cu 3-1, in fata formatiei slovace AS Trencin.
Tot joi s-a anuntat ca demisia va fi inaintata, cel mai probabil, la inceputul saptaminii viitoare, dupa ce vor fi discutate in regim de urgenta mai multe proiecte de legi.
Cea de-a douasprezecea editie a festivalului, ce va avea loc intre 29 septembrie - 8 octombrie, va include in program o selecție generoasa de proiectii pentru copii, cu teme adaptate varstei lor - povesti memorabile despre prietenie, timiditate, curaj, iubire si acceptare.
Vicepresedintele PSD Marian Sarbu a declarat joi ca, in conditiile in care Guvernul nu va accepta sa majoreze punctul de pensie cu 20% de la 1 octombrie, PSD va utiliza toate mijloacele posibile, inclusiv depunerea unei motiuni de cenzura, pentru a "forta" acest lucru.
Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a declarat, joi, ca preturile gazelor naturale nu vor fi majorate la 1 octombrie. "Nu vom scumpi gazele de la 1 octombrie", a spus Vosganian, la Iasi.
Vremea pe 7 zile (perioada 16 - 22 octombrie 2018). ... Iata cum va fi vremea pe 7 zile, cuprinzand perioada 16 - 22 octombrie 2018, adica pana lunea viitoare. Vremea pe 7 zile:
Cu cel putin 60 zile inainte de data alegerilor, deci cel mai tarziu la data de 1 octombrie, partidele politice, aliantele politice, aliantele electorale vor stabili semnele electorale care vor fi comunicate BEC pana la 16 octombrie.
Documentul va fi supus votului in 27 octombrie Motiunea de cenzura va fi prezentata in sedinta comuna a celor doua Camere ale Parlamentului in 20 octombrie, urmand ca dezbaterea textului si votul asupra motiunii sa aiba loc in 27 octombrie.
Un studiu realizat de Institutul National de Statistica (INS) releva cresterea castigului salarial mediu in luna octombrie cu 2,15% fata de luna precedenta.
Soldul creditelor neguvernamentale s-a majorat in intervalul octombrie 2003-octombrie 2004 cu 46,3% (32,1% in termeni reali). ... In octombrie, totalul finantarilor acordate de banci pentru firme si populatie s-a ridicat la 402.249 miliarde de lei, cu 2,2% peste soldul din septembrie (1% in termeni reali).
In judetul Dolj nu se mai incorporeaza decat pe baza de voluntariat, deci nu au mai fost trimise ordine de incorporare pentru seria octombrie", a declarat locotenent-colonel Ion Muraretu, ofiter de relatii publice in cadrul Centrului Militar Zonal (CMZ) Dolj.
Astfel, creditele persoanelor fizice au depasit in octombrie 22 de miliarde de lei, fiind in crestere cu 3,2% fata de luna precedenta, anunta un comunicat al BNR. Tot in octombrie, firmele au obtinut finantari in valoare de aproximativ 24 de miliarde de lei, in crestere cu 77,9%.
Preturile de consum au crescut in octombrie cu 1,06%, fata de 0,4% in septembrie, pe fondul scumpirii semnificative a serviciilor si a produselor alimentare, iar rata anuala urca utor, la 7,39%, comparativ cu 7,3% in luna precedenta, potrivit datelor Institutului National de Statistica (INS).
google-analytics.com